در این مقاله می خوانیم :
خدمات کاشت مژه این روزها به یکی از دغدغه های بزرگ خانم ها مبدل شده است. آیا می دانید برای اینکه بتوانید از چشم های گیرا و جذاب برخوردار شوید باید به چه فاکتورهایی توجه نمایید؟ قطعا در بین انواع لوازم آرایشی شاهد بسیاری از محصولات مختلف برای پرپشت کردن و بلند کردن مژه ها خواهید بود. همانطور که می دانید مژه های پرپشت و بلند می توانند تاثیر حیرت انگیزی بر روی جذابیت چشم ها داشته باشند. بنابراین دور از ذهن نیست که بسیاری از برندهای آرایشی از تکنیک های منحصر به فرد و ترکیبات ایده آل جهت تولید محصول کاربردی برای افزایش ضخامت و بلندی مژه ها، استفاده کنند.
چه بسا افرادی که از مژه های بلند و پرپشت برخوردار هستند، نیازی به استفاده از محصولات متنوع جهت زیباتر شدن چشم های خود نداشته باشد. یکی از مهمترین فواید و مزایای خدمات کاشت مژه، افزایش تراکم و بلندی مژه ها است. بنابراین کسانی که اقدام به استفاده از این خدمات می نمایند، محصولات آرایشی کمتری را برای زیباتر نشان دادن چشم های خود مورد استفاده قرار می دهند. به این ترتیب نه تنها سلامت چشم های خود را تضمین نموده، بلکه در صرف هزینه های گزاف جهت خرید محصولات آرایشی نیز صرفهجویی خواهند کرد.
منظور از خدمات کاشت مژه چیست؟
در فرایند خدمات کاشت مژه موها از قسمت مشخص (مانند پشت سر) از بدن جدا شده و به پلک مورد نظر (پلک پایین یا بالا) انتقال خواهند یافت. این فرایند شاید یک فرایند تکنیکی خاص و پیچیده باشد اما نتایج ایدهآل و منحصر به فردی را در بر دارد. لازم به ذکر است که پس از طی کردن مراحل کاشت مژه، شرایط و نحوه نگهداری از آن می تواند تاثیر بسزایی در جذابیت و زیبایی مژه داشته باشد. با استفاده از این خدمات خانم ها می توانند بسیاری از مشکلات کم رشدی و غیره مژه های خود را از بین برده و از مژه های جذاب و زیبایی برخوردار گردند.
تفاوت کاشت و اکستنشن مژه
شاید بسیاری از افراد، خدمات کاشت مژه را با اکستنشن مژه اشتباه بگیرند. به طور کلی هر کدام از این خدمات می توانند تاثیر حیرتانگیزی بر روی زیبایی چشم ها داشته باشند. خدمات کاشت و همچنین اکستنشن از طرفداران قابل توجهی برخوردار هستند. همانطور که در خدمات کاشت اشاره شد، در این فرایند از موی طبیعی برای کاشت مژه استفاده می شود. در حالی که در خدمات اکستنشن شاهد استفاده از الیاف های نرم و مصنوعی خواهیم بود. این روش از جمله روش های نیمه دائمی به شمار می رود که باید توسط متخصصین مجرب انجام پذیرد. این نوع از تار موهای مصنوعی به نحوی طراحی و ساخته می شوند که بسیار شبیه به موی طبیعی بوده و جذابیت چشم ها را دو چندان می نمایند. اگر بخواهیم به تفاوت های بین کاشت و اکستنشن اشاره کنیم، می توان از ماندگاری بالای کاشت مژه نیز یاد کرد.
انواع کاشت مژه
یکی از موارد بسیار مهمی که در خدمات کاشت مژه باید مد نظر قرار داد، تنوع گسترده ی آن می باشد. با توجه به اینکه عمل کاشت با استفاده از موهای طبیعی و پیوند مو انجام می پذیرد، می تواند نتایج فوق العاده ای را در بر داشته باشد. انواع مدلهای کاشت به سبب برخورداری از ظرافت، جذابیت، ماندگاری و زیبایی فوق العاده، مورد استقبال متقاضیان قرار گرفتهاند. از انواع این مدلها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاشت کلاسیک
- کاشت نچرال
- کاشت تار به تار
- کاشت سه بعدی
- کاشت هیدن یا نامرئی
- کاشت مژه عروسکی
- کاشت ترکیبی یا هیبرید
- کاشت مگا والیوم، والیوم و یا چند بعدی
- کاشت اسپایکی و گلامور
- کاشت دائم
- کاشت ابریشمی
- کاشت گربهای
- کاشت روسی
- کاشت سنجابی
- کاشت موقت
هر کدام از این موارد خاص می توانند زیبایی چشمان شما را دو چندان نموده و تاثیر حیرت انگیزی بر روی زیبایی چهره شما داشته باشند. لازم به ذکر است که انتخاب انواع مدل های کاشت در خدمات کاشت مژه باید بر اساس فاکتورهای خاصی انجام پذیرد. چه بسا با انتخاب نامناسب شاهد عدم کیفیت، جذابیت و حتی ماندگاری کاشت مژه نیز باشید.
یکی از راهکارهای هوشمندانه برای انتخاب صحیح و ایدهآل مدل کاشت، استفاده از دانش، تخصص و تجربه کادر مجرب در سالن شبنم نظیف است. کادر توانمند و فعال در این سالن می توانند با ارائه مشاوره ها و راهنماییهای تخصصی، بهترین مدل کاشت را به متقاضیان ارائه نموده و آنها را در انتخاب هوشمندانه همراهی کنند. در این صورت متقاضی قطعا با نتایج ایده آلی مواجه خواهد شد.
مراحل استفاده از خدمات کاشت مژه
قبل از اینکه بخواهید اقدام به بهره برداری از خدمات کاشت مژه نمایید، بهتر است بدانید که این فرایند کاشت به صورت موقت و دائم قابل اجرا خواهد بود. در صورتی که خدمات کاشت به صورت موقت انجام پذیرد، از تجهیزاتی مانند چسب مژه مصنوعی و غیره استفاده می شود. کاشت مژه به صورت موقت ماندگاری بسیار کمتری را در بر دارد. انجام فرایند کاشت موقت باید توسط متخصصین و افراد حرفه ای در این زمینه انجام پذیرد.
یکی از محبوبترین خدمات کاشت مژه، کاشت مژه به صورت دائمی است. از این نوع کاشت، با عنوان مژه تهاجمی نیز یاد می شود. استفاده از این فرایند کاشت برای افرادی که از بیماری های پوستی رنج می برند بسیار شایع می باشد. لازم به ذکر است که تمامی فرایندهای کاشت در این زمینه با توجه به نظر پزشک متخصص و صلاحدید آن و به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای انجام خواهد پذیرفت. همچنین تمامی فرایندهای کاشت باید در محیطی آرام، تمیز و حرفه ای انجام پذیرد. در ضمن استفاده از تجهیزات کاربردی و استاندارد برای کاشت مژه نیز بسیار ضروری خواهد بود.
عوارض احتمالی کاشت مژه
کاشت مژه روشی است که به کمک آن میتوان مژهها را پرپشتتر و بلندتر کرد، اما مانند هر روش زیبایی دیگری ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد. برخی از عوارض رایج کاشت مژه عبارتند از:
حساسیت و التهاب چشم
استفاده از چسبهای حاوی مواد شیمیایی برای کاشت مژه ممکن است باعث بروز حساسیت و التهاب در چشمها و پوست پلک شود. قرمزی، خارش و سوزش از علائم معمول حساسیت به این مواد است.
ریزش مژههای طبیعی
سنگینی مژههای کاشتهشده و یا فشار ناشی از آنها میتواند به مرور زمان باعث ضعیف شدن فولیکولهای مژه طبیعی و ریزش آنها شود.
عفونتهای چشمی
در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی یا کاشت در مراکز نامعتبر، ممکن است باکتریها و عوامل عفونی به پلکها و چشمها منتقل شوند که این موضوع خطر عفونت چشمی را افزایش میدهد.
خشکی و سوزش چشم
مژههای کاشته شده میتوانند به طور غیرمستقیم جریان طبیعی مایعات روی سطح چشم را مختل کنند و باعث خشکی چشم و در برخی موارد، سوزش چشم شوند.
واکنش به چسب مژه
برخی چسبهای کاشت مژه حاوی فرمالدهید یا مواد شیمیایی قوی هستند که میتوانند واکنشهای آلرژیک شدیدی ایجاد کنند و حتی در صورت شدید بودن، ممکن است نیاز به درمانهای دارویی باشد.
برای کاهش عوارض کاشت مژه، توصیه میشود این کار را در مراکز معتبر و توسط افراد متخصص انجام دهید و از مواد باکیفیت و چسبهای ایمن استفاده شود.
بهترین کاندیدا برای کاشت مژه
قبل از اینکه بخواهید از خدمات کاشت مژه برخوردار گردید، باید کاندید مناسبی برای انجام این خدمات باشید. برخی از افراد به سبب برخورداری از شرایط خاص، بهترین گزینه برای انجام کاشت و اکستنشن مژه به شمار می روند. کاندیدا مناسب برای انجام این خدمات از ویژگی های زیر برخوردار هستند:
- افرادی که به بیماری تراخم مبتلا می باشند.
- افرادی که به دلایل مختلف با ریزش مژه شدید مواجه شده اند.
- افرادی که به سبب مواجهه با فرایندهای درمانی مختلف (مانند شیمی درمانی و …) مژه های آنها از بین رفته است.
- افرادی که به دلایلی مانند تصادف، سوختگی و غیره، دیگر از مژه برخوردار نیستند.
- اغلب افرادی که به دلایل ژنتیکی و غیره، با مژه های کم تراکم، شکننده، کوتاه و ضعیف برخوردار هستند.
آخرین نظرات