کاشت ناخن یکی از تکنیک های بسیار پرطرفدار برای پنهان کردن نواقص ناخن ها و زیباتر جلوه دادن آنها می باشد. به دلیل تاثیر بسیار زیاد فرم و حالت ناخن بر زیبایی دست، تکنیک های متعددی در این زمینه ارائه شده اند که هر یک دارای ویژگی های خاصی هستند. سالن زیبایی شبنم نظیف در ادامه کاشت ناخن هلویی، بیبی بومر، کاشت پودر، کاشت قالب و ژل و هر آنچه که باید درباره مزایا و عوارض و حساسایت های ممکن در کاشت ناخن بدانید را معرفی خواهد کرد.
نمونه کارهای کاشت ناخن با سالن زیبایی شبنم نظیف :
کاشت ناخن چیست؟
به دلایل مختلف از قبیل مشکلات ژنتیکی، عادت به جویدن ناخن و آسیب وارد شدن به آنها در حین کار و سایر شرایط ممکن است فرم و حالت زیبای ناخن ها تا حد زیادی از بین برود. با توجه به اینکه زیبایی دست ها تا حد زیادی به شکل و فرم ناخن ها وابسته می باشد، به همین دلیل با شیوه های مختلف تلاش میشود نواقص آنها برطرف شوند. به مجموعه فعالیت هایی که در آنها چند لایه از مواد پودری یا ژلی روی سطح ناخن طبیعی قرار گرفته و با چسب های مخصوص متصل میشوند، کاشت ناخن گفته میشود. برخلاف کاشت مو، در اینجا منظور کاشت استخوان ناخن طبیعی نیست، بلکه مواد شیمیایی برای شکل دهی به فرم و حالت ناخن استفاده میشوند. به مرور زمان و با رشد ناخن طبیعی فرد لایه رویی نیاز به ترمیم داشته و ماندگاری آنها دائمی نیست.
عوارض احتمالی کاشت ناخن غیر اصولی
در تمام تکنیک های زیبایی پوست و مو و ناخن، ممکن است به دلایل مختلف عوارض جانبی را شاهد باشیم. اصلی ترین دلیل برای وجود این عوارض، نحوه اجرای کار و عدم رعایت استانداردها در آن می باشد. از جمله عوارض کاشت ناخن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عدم اجرای صحیح روند این کار منجر به نفوذ هوا و فراهم شدن شرایط برای رشد قارچ روی ناخن اصلی خواهد شد.
به دلیل نازک شدن ناخن اصلی، اگر از مواد نامرغوب برای کاشت استفاده شود، امکان نفوذ مواد شیمیایی به بدن وجود دارد.
عفونت و قارچ از رایج ترین عوارض روش های مختلف کاشت ناخن به شمار می روند.
ممکن است سطح صدف ناخن اصلی به دلیل بی تجربگی ناخنکار با سوهان برقی به مرور نازک شود، به همین دلیل احتمال جدا شدن آن از روی پوست و گوشت انگشت وجود دارد.
مواد شیمیایی که در روند کاشت ناخن استفاده میشوند، ممکن است به سیستم تنفسی وارد شده و فرد را به مرور دچار مسمومیت کنند.
مراحل کاشت ناخن
مراحل انجام هر یک از تکنیک های کاشت با تفاوت هایی همراه است. چون نوع مواد و روند استفاده و تجهیزات جانبی آنها با هم تفاوت دارد. در حالت کلی و بدون در نظر گرفتن جزئیات کار می توان روند کار را به صورت زیر خلاصه کرد:
سطح ناخن اصلی باید کاملا با سوهان برقی مات شود.
پوست های اضافه اطراف ناخن (کوتیکول) با تجهیزات مانیکور جداسازی میشود.
برای جلوگیری از ایجاد عفونت و رشد قارچ روی ناخن، لازم است از مواد ضد قارچ استفاده شود.
در صورت نیاز به تیپ گذاری، تیپ مخصوص با اندازه استاندارد روی ناخن قرار گرفته و با چسب متصل میشود سپس با سوهان دستی به آن فرم دلخواه را میدهید.
سپس یه لایه پرایمر مخصوص با توجه به نوع مواد روی ناخن زده میشود.
مواد پودری یا ژلی مورد نیاز روی سطح ناخن قرار میگیرد.
برای خشک شدن کاشت ژلی، لازم است از دستگاه UV یا LED استفاده شود.
در نهایت با سوهان های مخصوص ناخن مجدد فرم داده شده و در صورت نیاز با تکنیک های مختلف دیزاین و طراحی روی آنها انجام میشود.
انواع کاشت ناخن
به دلیل ماندگاری بالا و همچنین طبیعی بودن ناخن های کاشت شده، تکنیک های متعددی در این زمینه معرفی شده اند که هر یک دارای ویژگی ها و روش های اجرای متفاوتی هستند. از رایج ترین انواع کاشت ناخن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کاشت ناخن با ژل
در یک دسته بندی دیگر می توان روش ها و شیوه های به کار رفته برای کاشت ناخن را به دو گروه کلی کاشت ژلی و پودری دسته بندی کرد. در کاشت ناخن ژلی ابتدا باید روی سطح ناخن با سوهان برقی یا دستی خط و خش ایجاد کرد تا چربی ناخن از بین برود. سپس از مواد ضد قارچ و پرایمر مخصوص ژل روی ناخن استفاده میشود.در مرحله بعد از یک لایه نازک بیس ژل برای ایجاد چسبندگی بین مواد و ناخن استفاده میشود. در مرحله آخر مواد کاشت ژل را روی ناخن قرار داده و به آن فرم و قوس مناسب را داده و در دستگاه UV یا LED قرار میدهید. ناخن هایی که پس از کاشت دارای سطح برجسته می باشند، غیر طبیعی بوده و جلوه خوبی ندارند پس بهتر است قطر مواد روی ناخن رعایت شود. در صورت نیاز میتوانید برای فرم دهی یا صاف کردن سطح ناخن، بعد از خشک شدن مواد با گرفتن نوچی آن توسط کلینزر سوهان کشی انجام دهید.
مزیت های کاشت ناخن با ژل
دست ها و ناخن های زیبا آرزوی هر خانمی است. خانم ها پول زیادی برای مانیکور و کاشت ناخن خرج می کنند. همه ما می خواهیم دست و ناخن هایمان زیبا و لطیف به نظر برسد. اگر به دنبال راهی برای زیباتر شدن ناخن ها و دست هایتان هستید که ماندگاری بیشتری داشته باشد کاشت ناخن با ژل را انتخاب کنید. کاشت ناخن با ژل شامل پوشش ژل های رنگی است که به طرز فریبنده ای شبیه به لاک ناخن است. آنها تخریب ناپذیر و براق و زیبا هستند.
لاک های ژل از مواد قوی تری تشکیل شده اند که ناخن را محکم تر از لاک های سنتی می کنند و به اندازه ای قوی هستند که در برابر سایش و پارگی روزانه بدون شکنندگی و لایه لایه شدن مقاومت کنند. کاشت ناخن با ژل یکی از کارهای تخصصی است که توسط افراد با تجربه و خبره باید انجام شود. استفاده از این تکنیک یکی از روش های سخت تلقی می شود. در این روش از کاشت ناخن درست مانند ناخن های اکریلیک، برای بلند کردن ناخن به روکش نیاز است. بیشتر اوقات یک فرم زیر ناخن طبیعی برای بلندتر شدن ناخن اعمال می شود. پس از چسبیدن به ناخن، یک ژل سفت در سراسر ناخن از نوک تا کوتیکول اعمال می شود و سپس زیر یک دستگاه خشک می شوند. چند مورد دیگر از مزایای کاشت ناخن با ژل این است که، مواد استفاده شده از یک ماده از پیش ساخته شده، به وجود می آیند. برخلاف استفاده از مواد شیمیایی و پودرهای خشن روی ناخن که معایب بسیاری دارد.
ژل کاشت ناخن به جای پلاستیک از نوعی ماده ساخته شده است که احساس سبکی و انعطاف پذیری بیشتری دارد. کاشت ناخن با ژل برای شما ایمن تر است زیرا حاوی مواد شیمیایی خطرناک مانند متیل متاکریلات، تولوئن و استونیتریل نیستند. مواد استفاده شده در کاشت ناخن ژله ای، برخلاف روش های دیگر فاقد بوی بد هستند. موادی که در آن استفاده می شود غیر سمی و بی خطر هستند. به دلیل نازک و لطیف تر بودن کاشت ناخن ژله ای، ظاهری بهتر و طبیعی تر دارند. روند کاشت ناخن در این روش بسیار آسان تر و سریع تر از روش های دیگر است و زمان زیادی از مشتری و آرایشگر نمی گیرد.
کاشت ناخن با پودر
در این روش همان طور که از نامش مشخص است، از مواد پودری به همراه مایع لیکوئید برای کاشت ناخن ها استفاده میشود. پس از مات کردن ناخن با سوهان و گرفتن چربی آن، تیپ که نوعی ناخن مصنوعی می باشد در قسمت لبه آزاد ناخن قرار میگیرد. تیپ برای فرم دادن قسمت بالایی ناخن های طبیعی می باشد و حتما قبل از اتصال آن باید از مواد ضد قارچ استفاده شود. پس از قرار گرفتن تیپ و فرم دادن به آن توسط سوهان دستی، یک لایه پرایمر مخصوص کاشت پودر (اسیدی و غیر اسیدی) روی ناخن زده و سپس تمام سطح ناخن با پودر آغشته به لیکوئید به روش مخصوص توسط قلم کاشت پوشانده شود. پس از موادگزاری باید سطح مواد روی ناخن سوهان کشیده شود تا صاف و صیقلی شود. کاشت ناخن پودری نسبت به ژلی زمان بر بوده و می توان در انواع مختلف رنگی و بی رنگ آن را اجرا کرد. از مزایای کاشت پودری می توان به ماندگاری بالا، استحکام بالا در برابر ضربه و تماس با آب گرم و سرد اشاره کرد.
کاشت ناخن میکس یا ترکیبی
برای استفاده از مزایای منحصر به فرد هر یک از روش های کاشت ناخن پودری و ژلی، در تکنیک دیگری این دو را با هم تلفیق می کنند. به طوریکه ابتدا لایه ای از موا ضدقارچ و پرایمر روی ناخن اصلی قرار گرفته و سپس مواد پودری برای دیزاین و فرم دادن استفاده میشود. در نهایت یک لایه از مواد ژلی روی پودر خشک شده قرار گرفته و با دستگاه uv خشک میشود. از این روش بیشتر برای کاشت های گریم و دیزاین های زیر کاشت استفاده میشود.
کاشت ناخن هلویی
یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در انتخاب رنگ برای ناخن ها باید در نظر گرفت، تناسب آن با پوست فرد می باشد. شاید به همین دلیل است که کاشت ناخن هلویی تا این اندازه در سالهای اخیر مورد توجه خانم ها قرار گرفته است. در این شیوه کاشت، ابتدا سطح ناخن با سوهان برقی مخصوص کاملا مات میشود.
سپس از ضدقارچ و پرایمر مخصوص کاشت پودر استفاده میشود و مواد پودری هلویی روی ناخن قرار داده میشود. مهم ترین ویژگی این نوع کشت، استفاده از پودرهای هلویی می باشد. توجه داشته باشید که رنگ هلویی این نوع ناخن ثابت بوده و به مرور زمان نیز دچار تغییر نخواهد شد. ناخن هلویی برای افرادی مناسب است که ترجیح می دهند رنگ ناخن ها با پوست سازگاری داشته باشد. علاوه براین، اگر صدف اصلی ناخن های فرد کوچک باشد، با این تکنیک می توان فرم بسیار زیبایی را به ناخن های آنها داد. همچنین لازم به ذکر است، ناخن های هلویی را می توان با تکنیک های مختلف از جمله شاین، اکلیلی و فرنچ و ساده دیزاین کرد. معمولا افرادی که این نوع از کاشت ناخن را بر میگزینند می خواهند ناخن های طبیعی و زیبا داشته باشند و به راحتی بتوانند در هر محیطی حاضر شوند. کاشت ناخن ژله ای هلویی نیز یکی از روش های بی نظیری است که در تمام آرایشگاه ها به شدت مورد تقاضا قرار می گیرد. استفاده از ژل در این روش باعث درخشندگی و زیبایی بی نظیر آن می شود. اگر برند مواد مصرفی و کیفیت آن ها، می تواند دوام و ماندگاری بالایی را موجب شود. در روش پودری، از رنگ پودری استفاده می شود. یکی از مزیت های این روش پوشاندن نقص ناخن هاست. به طور مثال افرادی که ناخن های بد فرم دارند یا فرم صدف ناخن کوتاهی دارند می توانند با استفاده از کاشت پودری هلویی این نقص را پوشش را دهند و به ناخن های خود جلوه زیبایی بدهند.
کاشت ناخن بیبی بومر
اگر به دنبال این هستید که ناخن های کاملا طبیعی و در عین حال زیبا و خوش فرم داشته باشید، کاشت ناخن بیبی بومر می تواند یکی از بهترین انتخاب ها باشد. در این تکنیک که شباهت زیادی به آمبره مو دارد، رنگ ناخن از قسمت پایین تا لبه تغییر می کند و به مرور روشن میشود. به طوریکه نوک ناخن ها سفید و روشن بوده و قسمت پایین صدف صورتی یا هلویی است. برای اجرای تکنیک یبی بومر ابتدا سطح ناخن اصلی مات میشود. سپس یک لایه از مواد ضد قارچ برای برای گرفتن چربی ناخن و یک لایه پرایمر برای ایجاد چسبندگی روی ناخن زده میشود. تیپ یا فرمر را در زیره لبه ناخن قرار میدهیم. سپس مواد کاشت سفید رنگ را با قلم روی لبه آزاد ناخن گذاشته و به سمت وسط ناخن میکشیم. سپس مواد هلویی رنگ را از ریشه ناخن تا وسط میکشیم. قسمت وسط ناخن مواد هلویی و سفید در هم محو میشوند و هیچ مرزی نباید مشخص باشد. در آخرین مرحله یک لایه مواد بی رنگ یا کلییر استفاده میشود تا این محو شدگی هنگام سوهان کشی از بین نرود. ظاهر این نوع کاشت ناخن شبیه به ناخن طبیعی انسان است.
یعنی قسمت انتهایی صورتی بوده و هر چه به لبه ها میرسد رنگ روشن و سفیدتر میشود. علاوه بر موارد فوق، تکنیک های دیگری نیز برای کاشت ناخن وجود دارند که از جمله آنها می توان به دیزاین زیره کاشت(فول گلس)، فرنچ دائم(استند گلس)، مرمریت و … اشاره کرد.
کاشت ناخن اکلیلی
اکلیل و شاین همواره مورد استقبال خانم ها قرار گرفته است، چه در طراحی لباس و چه در میکاپ یا حتی طراحی و کاشت ناخن. اکلیل می تواند در هر مدل و طرحی از کاشت ناخن استفاده شود و ترکیب خارق العاده ای را به وجود بیاورد. اکلیل ها که به صورت پودرهای شاینی و درخشان در رنگ بندی های متنوع وجود دارند در انواع کاشت ناخن می تواند مورد ااستفاده قرار گیرد. اکلیل ها در انواع مختلفی وجود دارند و همچنین روش های استفاده هر کدام نیز می تواند متفاوت باشد.
معمولا انواع اکلیل شوگر، شیمر، اکلیل درشت و داستر در بازار ایران بیشترین تقاضا را دارند. شوگر که یکی از انواع پرطرفدار اکلیل است دارای تنوع رنگی فوق االعاده ای است که همین دلیل باعث شده تا بیشتر مورد استقبال قرار گیرد. این نوع اکلیل بسیار ریز و براق است که در کاشت ناخن با ژل می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
این اکلیل بر روی ناخن طبیعی هم می تواند جلوه ای خیره کننده داشته باشد. در صورتی که در روش های کاشت ناخن با ژل یا کاشت ناخن پودری و سایر روش ها می خواهید از اکلیل شوگر استفاده کنید، ابتدا زیرسازی را انجاک دهید، سپس ژل رنگی به سلیقه مشتری را بر روی ناخن ها قرار داده و قبل از اینکه از دستگاه uv استفاده کنید تمام ناخن را با اکلیل بپوشانید. همچنین می توانید در بخشی از طراحی ناخن از اکلیل استفاده کنید. در این صورت نیز بر طبق طراحی مد نظرتان، اکلیل را بر روی قسمت مورد نظر بریزید و سپس ناخن ها را در دستگاه uv خشک کنید. اکلیل شیمر معمولا در کاشت ناخن پودری بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. شیمر به این دلیل محبوب است که کم هزینه است و استفاده از آن بسیار آسان و سریع است. تنوع رنگ اکلیل شیمر بالاست و می تواند مورد استفاده سلایق مختلف قرار بگیرد. اما با وجود مزایایی زیاد، معایبی نیز دارد. ماندگاری آن کمتر از روش
های دیگر است و به راحتی از ناخن جدا می شود. مانند بسیاری از روش های کاشت ناخن سطح صافی ایجاد نمی کند و بسیار زبر است. زبر بودن باعث می شود هم به راحتی کنده شود و ظاهر نامناسب و نامرتبی به خود بگیرد و هم به راحتی کثیف شود. اکلیل درشت همان طور که از نامش مشخص است، دانه های درشت تری دارد. این دانه های براق و درشت باز هم در طراحی های کاشت ناخن بسیار کاربرد دارد. در کاشت های گریم نسبت به روش های دیگر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. روش استفاده از اکلیل درشت هم مانند دیگر انواع آن به راحتی استفاده می شود. ابتدا کاشت ناخن زمینه ای انجام می شود. بعد از اینکه مقدار مشخصی از کات بر روی ناخن قرار گرفت با یک وسیله مخصوص اکلیل درشت بر روی ناخن قرار داده می شود. سپس ناخن ها در دستگاه uv خشک می شوند. اکلیل داستر هم مانند دیگر انواع اکلیل یک پودر رنگی و براق است و تنها تفاوتی که با انواع دیگر وجود دارد در نحوه استفاده از آن است. به این صورت از آن استفاده می شود که ابتدا زیر سازی ناخن انجام می شود. بعد از زیرسازی ناخن و از قرار گیری ژلیش بر روی ناخن در دسنگاه uv خشک شده و بعد از که ناخن ها به دلیل استفاده از ژل مخصوص تا حدی نوچ هستند از این نوع اکلیل استفاده می شود و ظاهر بسیار زیبایی به ناخن های می دهد.
هزینه کاشت ناخن
هزینه کاشت ناخن یکی از مسائل مهمی است که قبل از انجام کاشت باید از آن مطلع شویم. متاسفانه قیمت ها بسیار متنوع هستند و بانوان برای انتخاب سالن زیبایی همواره دچار تردید می شوند. اولین سوالی که مطرح می شود این است که چرا هزینه کاشت در سالن های مختلف تا این حد تفاوت دارد؟ چه عواملی بر هزینه کاشت تاثیر گذار است؟
مهارت ناخن کار تعیین می کند هزینه کاشت ناخن چقدر باشد. هرچه ناخن کار مهارت و تجربه بالاتری داشته باشد و طرح های با کیفیت و ظریف تر با زیبایی ماندگار و حفظ سلامت ناخن را انجام دهد به طبع آن هزینه بیشتری نیز مطالبه می کند. البته در نظر داشته باشید هزینه بالا تایید کننده کیفیت خدمات ناخن کار نیست.
یکی از موارد دیگری که در هزینه کاشت ناخن موثر است، مکان سالن زیبایی است. مسلما سالن های که در مناطق بالاشهر و مرکز شهر قرار دارند به دلیل هزینه های جانبی فراوان ناگزی هستند تا قیمت ها را افزایش دهند.
مواد و متریال مصرغی در کاشت ناخن نیز یکی از موارد مهم در تعیین هزینه کاشت است. اگر از مواد مصرفی با کیفیت استفاده شود طبیعتا هزینه بیشتری را باید بپردازید. قیمت پایین ارائه شده توسط ناخن کار ممکن است به دلیل استفاده از مواد بی کیفیت باشد که به سلامت ناخن و پوست آسیب می رساند.
با این تفاسیر در انتخاب سالن زیبایی نهایت دقت و وسواس را به خرج دهید.
حساسیت به کاشت ناخن
علاوه بر وجود احتمال رشد قارچ و باکتری های مختلف روی ناخن، برخی از افراد به مواد شیمیایی استفاده شده در فرآیند کاشت حساسیت و آلرژی نشان می دهند. توجه داشته باشید که اگر پس از کاشت ناخن و در صورت تماس انگشت با لب و چشم، خارش و تغییر رنگ را در پوست احساس کردید، ممکن است نسبت به این مواد حساسیت داشته باشید. اگزما یکی از عوارض جانبی کاشت ناخن می باشد که در برخی از افراد در ۴۸ تا ۹۶ ساعت ممکن است ادامه پیدا کند.
قیمت ژلیش ناخن
مهم ترین سوالی که برای طالبان زیبایی به وجود می آید هزینه است. همه ما دوست داریم قبل از مراجعه به سالن زیبایی از رنج قیمت ها اطلاع داشته باشیم تا بتوانیم بهترین روش و مناسب ترین روش کاشت ناخن یا ژلیش ناخن را انتخاب کنیم. مسلما نوع موادی که در ژلیش استفاده می شود بر قیمت آن تاثیر مستقیم دارد. در بازارهای جهانی برندهای متنوعی از مواد مصرفی در کاشت و ژلیش ناخن موجود است. بسیاری از مواد ژلیش برند اصلی و با کیفیت هستند اما برخی هم بی کیفیت خواهند بود. مسئولیت انتخاب مواد با کیفیت و مطمئن بر عهده آرایشگر است. آرایشگر است که باید طبق هزینه ای که از مشتری می گیرد کیفیت و ماندگاری ژلیش ناخن را تضمین کند. در صورتی که از مواد با کیفیت و اصلی در ژلیش استفاده شود مسلما هزینه آن نیز بیشتر خواهد بود. سعی کنید در انتخاب سالن زیبایی برای انجام کاشت ناخن یا ژلیش حساسیت به خرج دهید و یک سالن معتبر را انتخاب کنید.
در سالن های معتبر معمولا کیفیت کارهای انجام شده بسیار بالاست زیرا از مواد درجه یک استفاده می کنند. در صورتی که از مواد غیراستاندارد و بی کیفیت استفاده شود، علاوه بر اینکه فرم زیبایی را نباید انتظار داشته باشید بلکه منتظر عواقب بعدی باشید، زیرا ممکن است سلامت ناخن و پوست دست نیز به خطر بیفتد.
پاسخ به سوالات پرتکرار کاشت ناخن با شبنم نظیف
ماندگاری کاشت ناخن معمولاً بین 3 تا 4 هفته است. پس از این مدت، به دلیل رشد ناخن طبیعی، باید ترمیم انجام شود. البته ماندگاری کاشت به مراقبتهای شما و تکنیک متخصص نیز بستگی دارد.
اگر کاشت ناخن توسط فرد متخصص و با استفاده از مواد باکیفیت انجام شود، آسیب به حداقل میرسد. با این حال، اگر ناخنها بیش از حد کوتاه شوند یا مواد غیر استاندارد استفاده شود، ممکن است ناخنهای طبیعی ضعیف یا شکننده شوند.
بله، کاشت ناخن بستر مناسبی برای انواع طراحیها و دیزاینهای خلاقانه است. از لاک ساده تا دیزاینهای پیچیده مانند نگینکاری، هولوگرام، و طرحهای سهبعدی، همگی روی کاشت قابل اجرا هستند.
کاشت ناخن معمولاً محدودیت سنی خاصی ندارد، اما برای افراد زیر 18 سال توصیه میشود با رضایت والدین انجام شود. همچنین بهتر است در سنین پایین، از کاشت بیش از حد استفاده نشود تا ناخنهای طبیعی آسیب نبینند.
برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از آسیب به کاشت، موارد زیر را رعایت کنید:
از ضربه زدن یا فشار بیش از حد روی ناخنها اجتناب کنید.
از تماس طولانیمدت ناخنها با مواد شیمیایی (مانند شویندههای قوی) خودداری کنید.
از روغنهای تقویتی یا کرمهای مرطوبکننده استفاده کنید تا اطراف ناخنها خشک نشود.
برای ترمیم در زمان مناسب به متخصص مراجعه کنید.
آخرین نظرات